Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Kunnanhallitus

§ 337

16.10.2018

 

Vuoden 2018 yrittäjäpalkinto

 

Khall

 

(Lisätietoja: Vs. kunnanjohtaja, puh. 040 653 0774)

 

Kittilän Yrittäjät ry:n hallitus on kokouksessaan 4.9.2018 esittänyt, että Kittilän kunnan yrittäjäpalkinto luovutetaan Lumihymy Oy:lle.

 

Perusteluksi esitetään, että Lumihymy Oy:n yrittäjät Jukka Savo ja Hanna Kyyhkynen-Savo ovat toimineet Intersport-kauppiaana Levillä vuodesta 2009 alkaen. Jukka Savo on sitä ennen toiminut kaupallisella alalla (urheiluvälineet) 32 vuotta. Yritys on avoinna Levillä ympäri vuoden. Yritys työllistää ympäri vuoden keskimäärin 11 henkilöä ja matkailun sesonkiaikoina noin 20 henkilöä.

 

Yrityksen toimialaan kuuluva monipuolinen urheiluväline- ja urheiluvaatevalikoima rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimasta löytyvät laadukkaat urheiluvälineet, vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Yrityksen toimialaan kuuluu myös urheiluvälineiden vuokraus ja huolto.

 

Yrityksen liikevaihto on ollut jatkuvasti kasvussa ja yritys on tehnyt joka tilikausi tulosta. Vuoden 2017 liikevaihto oli 4,5 milj € ja ja tulos 327 t€.

 

Yritys harjoittaa laaja-alaista paikallisten nuorten urheilijoiden sponsorointia.

 

Vs. kunnanjohtaja:

Kunnanhallitus päättää, että Kittilän kunnan vuoden 2018 yrittäjäpalkinto luovutetaan Lumihymy Oy:lle.

 

Kittilän kunnan edustajina Kittilän Yrittäjät ry:n yrittäjäjuhlaan 27.10.2018 ja palkinnon luovutukseen, joka on yhteinen Muonion ja Enontekiön yrittäjäyhdistysten kanssa, osallistuu kunnanvaltuuston puheenjohtaja Aki Nevalainen, vs. kunnanjohtaja Sanna Ylinampa ja elinkeinojohtaja Katariina Palola.

 

Päätös:

Esitys hyväksyttiin.

__________


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa