Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Koululautakunta

§ 175

14.06.2018

 

Lastenhoitajan valinta/ Muksula

 

Koululk 14.06.2018 § 175

 

(Lisätietoja sivistystoimenjohtaja 040-7057486, vs. varhaiskasvatuspäällikkö, p. 040 7162084)

 

Kittilän varhaiskasvatukseen on ollut haettavana lastenhoitajan vakituinen tehtävä (Muksulan päiväkoti). Määräaikaan 14.5.2018 mennessä jätettiin seitsemäntoista (17) hakemusta, joista neljällätoista (14) hakijalla on tehtävän edellyttämä kelpoisuus.

 

Haastatteluun kutsuttiin kaikki kelpoisuusehdot täyttävät hakijat: Aarrevaara Anu, Erkkilä Pasi, Hakala Saana, Juopperi Minna, Juujärvi Jenni, Laakso Piia, Nilivaara Eveliina, Pehkonen Roosa-Marja, Rauhala Tuomas, Suutari Karoliina, Toivola Suvi ja Zubareva Ekaterina.

 

Haastatteluryhmään kuului kolme päiväkodin johtajaa sekä vs. varhaiskasvatuspäällikkö.

 

Haastateltavat pisteytettiin ja ansiovertailu oli käytettävissä. Haastattelutyöryhmä esittää lastenhoitajan tehtävään Minna Juopperin ja hänen varalleen Karoliina Suutarin.

 

Sivistystoimenjohtaja:

Koululautakunta päättää valita lastenhoitajan tehtävään Minna Juopperin ja hänen varalleen Karoliina Suutarin. Toimien koeaika on neljä (4) kuukautta. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä rikosrekisterilain 6§:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä

 

Päätös:

Toimen koeaika muutetaan kuudeksi (6) kuukaudeksi.

 

Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

__________


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa