Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Kunnanhallitus

§ 185

22.05.2018

 

Elixir CMS Oy:n yhteistyöehdotus Kittilän kunnalle

 

Khall 22.05.2018 § 185

 

(Lisätietoja: Vs. kunnanjohtaja, puh. 040 653 0774)

 

Elixir CMS Oy on lähestynyt Kittilän kuntaa yhteistyöehdotuksella, joka sisältää tarjouksen Kittilän kunnalle tuotettavasta some- ja nettivideoaineistosta sekä tv-viestinnästä yhteistyöehdotuksessa mainitulla tavalla. Kittilää koskevien tv- ja videokuvauksien sisällössä keskityttäisiin tarjouksen mukaan koko maassa tunnetun talvimatkailukunnan elämään ja hyvinvoinnin mahdollisuuksiin kesällä sekä Kittilässä asumisen positiivisten puolien esittelyyn. Kuvauksissa tallennettaisiin kesäistä urheilua ja liikuntaa sekä outdoor-henkistä kesämatkailua Kittilässä. Myös keskiyön aurinko olisi kuvausteemana sekä liikunnan yhteydessä tallennetaan hyvää yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä esim. urheiluseuratyön kautta. Tavoitteena on tuoda esille myönteistä asumis- ja elinkeinonäkökulmaa Kittilästä. Kuvausten tarkka suunnitelma laaditaan yhteistyössä kunnan ja Elixirin kesken 15.6.2018 mennessä. Kuvaukset toteutetaan kahtena perättäisenä kuvauspäivänä kesäkuu-elokuu 2018 välisenä aikana.

 

Kittilän kesäelämä (Kittilä Summer Games) on Elixirin TV-jakson asumis-, liikunta- ja hyvinvointijuonena yhdessä jaksossa keväällä 2019. Jakso saisi 2-3 tv-esitystä keväällä 2019 TV5-kanavalla. Jakso linkitettäisiin lisäksi kokonaisuudessaan katsottavaksi myös Kittilän kunnan kanaviin.

 

TV-tasoisia videoita tuotetaan kunnan kanaviin yhteensä 4 kpl. Ne jäävät pysyvinä Kittilän netti- ja some-kanaviin. Videot tuotetaan TV-jaksoihin kuvatuista inserteistä. Videoiden julkaisemisen yhteydessä tulee olla maininta niiden lähteestä (Elixir).

 

Elixir ja sen esiintyjät julkaisevat Kittilän kuvausaihetta koskevaa someviestintää, kuten postauksia kuvauksista kesällä 2018 sekä TV-esityksiin liittyvää some-viestintää keväällä 2019 Elixirin ja esiintyjien omissa some- ja nettikanavissa. Myös Kittilän kunta saa TV-kuvaustapahtumista ja TV-esityksistä uutta sisältöä koskien Kittilän kesämatkailua ja asumista.

 

Tarjouksen sisällön (luova suunnittelutyö, matka- ja muut järjestelyt sekä TV- ja videotuotantopalvelut) hinta Kittilän kunnalle on yhteensä 9800 e + alv. Muut tarjousehdot sisältyvät yhteistyötarjoukseen.

 

Vs. kunnanjohtaja:

Kunnanhallitus päättää, että Kittilän kunta ei tässä vaiheessa lähde mukaan yhteistyöhön Elixir CMS Oy:n kanssa. Kunnan talousarvioon ei ole kuluvana vuonna sisällytetty määrärahoja, joita voitaisiin käyttää

 

Päätös:

Esitys hyväksyttiin.

__________


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa